Hallitus tiedottaa

5.8.2020 Suuret Laumanvartijarodut ry:n hallitus kokoontui 4.8.2020 aiheena Syyspäivät 2020 ja sen järjestelyt ja tuomari muutos.

Syyspäivät 25-27.9.2020 Aurantolassa: Syyspäivien osalta hallitus seuraa tiiviisti tulevia suosituksia ja toimii niiden mukaan syyspäivien järjestelyjen osalta ja toivoo että syyspäivät saadaan pidettyä, mutta Syyspäivien 2020 osalta on myös varauduttava siihen että uudelleen pahentuessaan COVID-19 tilanne aiheuttaa myös syyspäivien peruuntumisen.

Syyspäiville tulee tuomarin muutos Elena Oikkosen estyessä tulemasta arvostelemaan rotukatselmukseen. Rotukatselmukseen saimme tuomariksi Leni Finnen.
Rotukatselmus järjestetään FCI 2 ryhmälle lauantaina 26.9.2020 ja FCI 1 ryhmälle sunnuntaina 27.9.2020.

Yhdistys ottaa huomioon maski suosituksen seuraavalla tavalla koskien rotukatselmusta: Jokaiselle koirakolle on yhdistyksen puolesta tarjolla maski ennen kehään menoa, näin jokaisella on mahdollisuus halutessaan käyttää maskia.
Rotukatselmus alueelle ei pääse yleisö, vain 1 hlö koiran kanssa. Seuraava rotu odottaa kehään pääsyä pienen matkan päässä, turvallisuusvastaava Iida Lahti kerää samassa yhteydessä yhteystietolomakkeen joka lähetetään ilmoittautuneille, samassa koirakoille annetaan maski.
Kun kyseinen rotu on arvosteltu niin rodun koirat poistuvat paikalta.

Yleisen tilanteen johdosta paikalla ei ole kahvi tarjoilua tututtuun tapaan.

Rotukatselmukseen ilmoittautuneet saavat automaattisesti itselleen infotiedotteen, jos olet tulossa paikalle viikonloppuna niin laita s.postia osoitteeseen suuretlaumanvartijarodut@gmail.comniin sinulle toimitetaan tiedoite s.postitse.

Tapahtumassa noudatetaan AVI:n, THL:n, OKM:n SEKÄ SKL:n ohjeita yleisötapahtumien ja näyttelyiden järjestämisen osalta.

Rotukatselmukseen osallistuva henkilö osallistuu tapahtumaan omalla vastuullaan. Suuret laumanvartijarodut ry, järjestäjät tai alueen muut toimihenkilöt tai tuomari, eivät ole vastuussa mahdollisesta korona-altistumisesta tai koronaan sairastumisesta, eivätkä näistä aiheutuvista mahdollisista vahingoista. Arvostelevalla tuomarilla on oikeus keskeyttää arvostelu ja / tai poistaa henkilö kehästä, mikäli annettuja ohjeita ei noudateta. (Sääntöjen rikkomisen vuoksi alueelta poistunut koirakko, ei ole oikeutettu saamaan ilmoittautumismaksusta aiheutuneita kuluja takaisin)

Ruokailut hoitaa Aurantola ja niihin tulee ilmoittautua ennakkoon 6.9 mennessä.

Jos kuitenkin käy niin että tapahtuma joudutaan perumaan niin rotukatselmuksen osalta yhdistys palauttaa rahat seuraavasti:
Mikäli arvosteleva tuomari sairastuu, peruuntuu rotukatselmus! ( Ilmoittatumismaksu palautetaan mutta yhdistys pidättää ilmoittautumismaksuista pankkikuluina 5€ / maksusuoritus)

Mikäli tapahtuma joudutaan perumaan COVID-19 vuoksi, ilmoittautumismaksu palautetaan mutta yhdistys pidättää ilmoittautumismaksuista pankkikuluina 5€ / maksusuoritus)

Koko hallituksenväki toivoo että tapahtuma saadaan järjestettyä joka vuotiseen tapaan, erilaisesti ja mahdollisimman turvallisesti. Ja vaikka kättelyt jäävät väliin ja turvavälejä pidetään, kaikille osallistujille jää hyvä mieli ja muistoja erillaisesta laumispäivistä.Vuosikokous

Tervetuloa Suuret Laumanvartijarodut Ry:n vuosikokoukseen!

Aika: La 22.2.2020 klo 13.00

Paikka: ABC-Heinola ( Työmiehentie 33, 18200 Heinola)


TERVETULOA KOKOUKSEEN!HUOM!

Jäsenlehdessä 2/2019 oli esillä tulevan vuosikokouksen esityslista,johon on tehty muutoksia kohtaan 10. Uusi päivitetty esityslista on esillä kotisivuilla!