Hallitus tiedottaa

31.3.2020

Koronaviruksen aiheuttaman maailmanlaajuisen poikkeustilanteen vuoksi Suuret Laumanvartijarodut ry:n hallitus kokoontui 29.3.2020 pohtimaan tämän vuoden yhdistyksen tapahtumia.
Suuret Laumanvartijarodut ry:n toimintaa kevään ja kesän aikana tämä ei juurikaan tuo muutoksia, ainoastaan meillä on tarkoitus osallistua Karjalan Erämessuille 12-14.6.2020 näiden toteutuessa.

Syyspäivät 25-27.9.2020 Aurantolassa: Syyspäivien osalta hallitus seuraa tilannetta heinäkuun loppuun ja toivoo että syyspäivät saadaan pidettyä, mutta Syyspäivien 2020 osalta on myös varauduttava siihen että pitkittyessään COVID-19 tilanne aiheuttaa myös syyspäivien peruuntumisen.
Kokouksessa totesimme että tilanteen vuoksi syyspäivien ilmoittautuminen lopetetaan ja heinäkuun lopussa tilanteen toivottavasti selvenneenä pääsemme avaamaan ilmoittautumisen syyspäiville uudelleen 1.8 alkaen. Näin vältetään mahdollisesta syyspäivien peruuntumisesta tulevat rahan palautukset.
Korona tilanteen vuoksi syyspäiville tuli muutos tuomari tilanteeseen, kaikki rodut syyspäivillä arvostelee Elena Oikkonen.

Luento 28.11.2020 Renkomäen hallilla pyritään järjestämään tilanteen näin salliessa. Tästä tulee yhdistykseltä lisää tietoa kotisivuille.

Pitäkää itsestänne ja läheisistänne huolta ja pysykää terveinä.
Toivottavasti nähdään syyspäivillä 2020.

Suuret Laumanvartijarodut ry hallitus


25.3.2020 Jäsensihteerimme on lähettänyt tänään vanhoille sekä uusille jäsenille sähköpostitse jäsenkirjeen! Mikäli et ole saanut jäsenkirjettä, ota yhteyttä jäsensihteeriimme iida.lahti01(at)gmail.com


Vanhat jäsenet,on jälleen jäsenmaksun aika ja tervetuloa myös uudet jäsenet yhdistykseen! Uusia jäseniä varten jäsenhakemus

31.3.2020 jäsenmaksunsa maksaneet ovat oikeutettuja maksuttomaan illalliseen syyskuussa Aurantolassa, laumanvartijoiden syyspäivien yhteydessä.

Kasvattaja-jäsenet saavat myös maksuttomasti kasvattajatietonsa yhdistyksen kotisivuille sekä halutessaan myös pentueilmoituksensa.

Tervetuloa Sularoon mukaan kaikki vanhat sekä etenkin kaikki uudet jäsenet

-HallitusVuosikokous

Tervetuloa Suuret Laumanvartijarodut Ry:n vuosikokoukseen!

Aika: La 22.2.2020 klo 13.00

Paikka: ABC-Heinola ( Työmiehentie 33, 18200 Heinola)


TERVETULOA KOKOUKSEEN!HUOM!

Jäsenlehdessä 2/2019 oli esillä tulevan vuosikokouksen esityslista,johon on tehty muutoksia kohtaan 10. Uusi päivitetty esityslista on esillä kotisivuilla!