KOTIA VAILLA OLEVAT LAUMANVARTIJAT


Ohjeita ilmoittajalle:

Toivomme että olet yhteydessä koiran kasvattajaan (mikäli mahdollista) ennen ilmoituksen jättämistä, häneltä voit saada arvokkaita neuvoja.

Lähetä sähköpostitse welmukarjis(at)gmail.com kuvaus koirasta: Rotu, ikä, sukupuoli, lyhyt kuvaus luonteesta, historiasta jne. Laita mukaan myös yhteystietosi: Nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Jos et halua että kaikkia yhteystietojasi julkaistaan kotisivuillamme, laita siitä maininta viestiisi. Ilman kunnollisia yhteystietoja lähetettyjä ilmoituksia emme julkaise.

Kun saat yhteydenottoja koirastasi, pyydämme kertomaan rehellisesti myös mahdollisista käyttäytymisongelmista. Ei ole kenenkään edun mukaista jättää kertomatta asioita, jotka vaikuttavat koiran sopeutumiseen uuteen perheeseen.

Yhdistys pidättää itsellään oikeuden olla julkaisematta asiattomaksi katsomiaan ilmoituksia.

Ohjeita laumanvartijaa harkitsevalle:

Toivomme sinun perehtyvän laumanvartijatyyppisiin koiriin huolellisesti. Sillä vaikka laumanvartijoissa on paljon hyviä ja arvokkaita ominaisuuksia ne eivät ole ihan joka paikan/ ihmisen koiria . Aikuisen koiran sijoittaminen on aina haasteellista ja erityisesti laumanvartijan kohdalla. Tietoa roduista löydät rotuyhdistyksiltä joihin kannattaa olla yhteydessä ennen koiran ottamista. Harkitsethan tarkoin onko sinulla edellytyksiä laumanvartijan asialliseen pitoon.